Kasviskeitto Tête de Moine AOP -ruusukkeilla - Tête de Moine AOP

Kasviskeitto Tête de Moine AOP -ruusukkeilla

4 annosta

2 sellerinvartta
1 porkkana
1 sipuli
150 g herneitä
1 kesäkurpitsa
200 g perunoita
200 g pinaattia
6 dl vettä
timjamia
ekstraneitsytoliiviöljyä
suolaa ja pippuria maun mukaan
1 maalaisleipä
12–14 Tête de Moine AOP -juustosta höylättyä ruusuketta

Valmistus

Kuori kasvikset ja leikkaa pieniksi paloiksi. Laita kasvikset kattilaan ja lisää vettä sen veran, että ne peittyvät. Keitä 30–40 minuuttia miedolla lämmöllä, mausta suolalla ja pippurilla ja soseuta sauvasekoittimella. Paahda leipäviipaleita pannulla, johon on lisätty ripaus öljyä ja timjamia. Annostele keitto lautasille Tête de Moine AOP -ruusukkeiden kera ja tarjoile kuumana leipäviipaleiden kanssa.

Kerro Tête de Moine AOP kokemuksesi ja voita juusto ja Girolle!

Kruunaa jokaisen juustolautasen.

Inspiroidu seuraamalla meitä somessa ja julkaise oma postauksesi hashtagilla:

#WELOVESWISSCHEESE

WordPress Lightbox