Perunagnocchit Tête de Moine AOP -juustolla ja speck-kinkulla - Tête de Moine AOP

Vuonankaalisalaatti Tête de Moine AOP
-juustolla

4 annosta

200 g vuonankaalia
16 Tête de Moine AOP -juustosta höylättyä ruusuketta
1 kourallinen saksanpähkinöitä
2 omenaa
muutama syötävä kukka
ekstraneitsytoliiviöljyä
suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus

Pese ja kuivaa salaatti hyvin, leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi ja hienonna saksanpähkinät. Laita kaikki ainekset isoon kulhoon ja lisää öljy, suola ja pippuri. Koristele lopuksi Tête de Moine AOP -ruusukkeilla ja syötävillä kukilla.

Kerro Tête de Moine AOP kokemuksesi ja voita juusto ja Girolle!

Kruunaa jokaisen juustolautasen.

Inspiroidu seuraamalla meitä somessa ja julkaise oma postauksesi hashtagilla:

#WELOVESWISSCHEESE

WordPress Lightbox